Saturday, February 12, 2011

A moment to remember

salam semua...rasenye dah lame sangat aku tak update blog ni. terlalu lama...haha~ well, sekarang ni aku agak sibuk...al-maklum la, dah jadi student semula... da kembali sengkek...internet pun mengharapkan kat free wifi kat hostel. internet yang maha slow....

dalam sebulan ni pun banyak even2 yang best aku join. first aku masuk ke British malaysian Institute ni (heh, well...ni kat gombak je..bukan kat Britain OK?) aku terus cari kelam outdoor. alhamdulillah ada dan kelab ni super2 aktif...dalam sebulan ni je aku dah follow 2 trip, 1 aku main waterfall repelling kat air terjun sungai pisang and then aku follow 1 lagi trip ke Sungai nenggiri kelantan untuk main kayak kat sana...memang sangat berbaloi rasenye, walaupun aku kene sun burn yang teruk...kulit muka semua menggelupas, tangan hitam and paling teruk tengkuk aku melecet teruk..but it's ok..haha, tak jantan la kalau asyik duk kat dalam aircond je...hahahaha~

erm..hujung bulan 2 ni lak aku akan join 1 lagi trip ke kuala tahan, pahang..kat sane main boat race pulak..hahaha...uish, banyak lak aku main air kali ni..biasa aku main gunung je... tapi ok gak kan, pengalaman baru orang kate...outdoor ni bukan kite fokus kat 1 elemen je, banyak kot cabang dia... erm, someday aku nak join main laut n kalau ade rezeki aku nak main udara lak... hope akan tercapai la...

erm, k la...aku rase cukup ni..kalau aku update panjang2 last2 tak leh publish tak guna gak kan...? so....selamat beramal kawan2...

3 cakap-cakap:

Ms. Dyla Qistina said...

haish.. punye lame tunggu die update blog die :P

hihi selamat kembali si blogger! :) ke dunia blogger :)

mye said...

wow bestnya..
blew r dpt buat sume tu?
huhu

hagakure said...

miss dyla: sorry make you wait...hehe...skrg ni kekangan masa...so tak dapat update blog selalu mcm dulu...:)
mye: anytime awak boleh buat...tang penting minat...:)