Saturday, June 26, 2010

hurm...aku di malaysia atau di...?

wah...hari ni aku agak rajin meng-update blog ni.....?mengapa, apakah yang dah berlaku?
haha...tak de ape pun, aku hari ni just merehatkan diri...cuba lari dari kesibukan hari2 biasa aku... tapi bila dah tak buat keje ni, rase bosan la pulak kan? so penyelesaian tuk hilangkan bosan ni: dunia internet!!!lokasi tujuan utama semestinya youtube, facebook dan blogger!!! kih3~ layan gak lor bile dah lame tak menulis walaupun sebenarnya aku agak blur2 nak tulis ape... kite layan kan aje lah.....

sepanjang hari ni aku agak bersenang lenang, sebenarnya agak malas tuk buat sebarang kerja... so aku habiskan masa dengan layan movie kat rumah, berinternet n ber-bloging...sudah puas rasenye aku berblog walking hari ni, layan post2 lame yang aku tertinggal hari ni...muak gak la rasenye... tapi serius, banyak post2 yang menarik perhatian aku...tiba2 aku rasa macam jadi terlalu cerdik hari ni, mungkin kalau aku ambil exam level PHD, mungkin aku lulus dengan cemerlang: mengarut. haha~

banyak post yang berjaya memberi senyuman dalam hari ni, dalam banyak2 blog yang aku follow, blog insan tinggi la yang paling rajin update...hehe~best gak layan blog si zack nih: seorang student malaysia yang sedang study kat new zealand. wa...memang menarik life beliau...

blog yang aku follow sebagai silent rider pun menarik: blog warkah untuk bonda. blog milik seorang gadis, pelajar UPM yang mengabdikan perasaan sayang beliau kepada ibu beliau. quot yang paling aku suka kat bloh ni: senyum lah jika engkau mahu orang lain tersenyum untukmu....

ade lagi blog2 lain yang aku gemar baca, antaranya: rifurbished journey blog milik seorang lelaki tang melampiaskan nafsu beliau di blog alter egonya, lanun ranggi blog milik seorang kartunis yang mengalami konflik orang bujang dan veteran, blog damn cool pics, dan blog biskut sarkas milik gadis yang baru lepas spm...kah2.... blog2 ni memang best, tak lupa gak kat blog2 lain... memang best....

hehe..terima kasih kepada sekalian blogger sekalian...:)

wah...masih ada seminggu aku berumur 21, ade seminggu lagi aku bergelar remaja....

eh2, aku dah lari jauh dari tajuk nih...sebenarnye aku just nak cite tentang kat pasar malam tadi je....hehehe~ampunkan aku~hu...kat pasar malam fasa 1 bangi tadi sudah serupa masam kat somewhere else....terlalu ramai umat2 pendatang, dan sangat tak menyenangkan..terutama sekali dari segi bau-bauan...adush...sangat sesak nafas ho...tak tahan-tak tahan....huhu~ mereka sangat berpuak2 n tak hiraukan orang lain. dem...sangat tak suke sikap macam tu...
hurm......ape lah nak jadi~ramai sangat golongan mereka ni....

5 cakap-cakap:

Puteri Dyla Qistina said...

wah, :-) dlm byk2 quote, yang tu paling menarik ye :)

anyway. wah dah nak dewasa la die~ =D

Semoga kedewasaan mematangkan segalany2a dalam diri anda ya! >_<

a-m-i-r said...

tq2~hehe..:)

Puteri Dyla Qistina said...

sama - sama juga :)

p/s: blog satu lagi sgt menarik minat saya, tapi kenapa anda tak popularknnnya?

a-m-i-r said...

blog yang mane ye? skoding blog? em, buat masa ni tak dapat nak follow up dua2 blog. 1 dari segi masa n 1 lagi dari segi akses... almaklum la, kalau nak buat blog review ni kene rajin surf internet..baru boleh dapat banyak info..hehe..insyaallah skoding blog akan aktif semula lepas semua urusan sy selesai...kih3~

L'Arc-en-Ciel said...

¿noʎ ǝɹɐ ʍoɥ ¡oןןǝɥ

salam kenal bro!
kalo ada waktu, mampirlah ke blogku ^^!