Thursday, April 21, 2011

tajuk baru

...................blog ini telah di update dengan jayanya.............................
adeih, lame gile tak update blog ni,teman ni ha, bizi aje memanjang...hahaha~
sekarang ni tiap minggu keluar outing, layan waterfall repelling, hiking n maybe sabtu ni nak layan wall climbing lak kat mount kiara. pas tu next week dah masuk phase study week, pas tu exam, lepas exam layan outing lagi kat perhentian+nenggiri....pakej sunburn terbaik....hahaha~
ha, weekend baru2 ni pun aku duk layan kursus kat desaru, johor. layan kursus rekreasi luar lavel 1, pas ni tengah bulan 6 layan lavel 2...tp nak kene pertimbangkan dulu....haha~takut x standby mental lagi....
er....cukup2 la aku mengarut ni, tata...

0 cakap-cakap: